All

Kuinka aloittaa hyvillä kappaleiden sanoituksilla?

Jos soitat itse instrumenttia ja haluat myös tehdä melodian itse, on todennäköisesti hyödyllistä tehdä ensin melodia ja sitten sanoitukset. Tietenkin on myös hyvin mahdollista, että ensin tulee mieleen kiva teksti ja että haluat antaa sille melodian. Jos olet luonut melodian ensin, sillä on se etu, että voit säätää sanoitukset sen mukaan rytmin, riimin ja rivin pituuden suhteen. Voit oppia kirjoittamaan sanoituksia.

Kuinka kirjoitat kappaleen? Opi kirjoittamaan kappaleiden sanoja.

Haluatko itse tulla laulajaksi tai laulajaksi tai haluatko vain oppia kirjoittamaan kappaleita, sanojen kirjoittamiseen on tärkeää, että valitset vankan aiheen. Tekstisi tulisi olla kyseisestä aiheesta. Joten ennen kuin aloitat satunnaisen kirjoittamisen, on järkevää kysyä itseltäsi, mistä sanoistasi tulee.
Voit myös tarkistaa Emotion Zine Demoarvostelu

Kirjoita hyviä sanoituksia

Kuinka kirjoitat hyviä sanoituksia? Hyvillä sanoituksilla on yleensä useita ominaisuuksia ja yhtäläisyyksiä:

  • Kuoro on helppo korvalla.
  • Melodia viipyy.
  • Teksti tai sen osat muistetaan helposti.
  • Rhyme ja / tai rytmi on yhdistetty hyvin.
  • Tekstin viesti koskettaa ihmisiä tavalla tai toisella.

Harjoittelemiseen on viisasta valita musiikkikappale, jossa yrität itse keksiä sanoja ja lauseita, ja yrittää koota kappale samalla tavalla.

Kertosäe

Lyrics on yleensä kuoro. Kuoro on tärkeä, koska se palaa jatkuvasti. Yritä kirjoittaa kuoro, joka on helppo muistaa, miellyttävä kuunnella, mielenkiintoisen tai miellyttävän lyyrisen sisällön ja joka riimii tai sujuu hyvin. Huonosti koottu kuoro tappaa koko laulusi.

Rytmi

Rytmi ja riimi ovat erittäin tärkeitä sanoillesi. Jos käytät riimejä, rivien tulee riimua loogisesti ja olla merkityksellisiä. Sinun ei pitäisi riimiä helposti, koska sanat sattuu riimiin. Riimimäisten sanojen tulee sopia hienosti kokonaisuuteen. Kun riimi ei mene hyvin, se on kuin juna, joka menee kiskoilta. Sanoitustesi ei tietenkään tarvitse riimua, mutta usein sanoitukset (osittain) riimejä.

Nykyinen tai mennyt, minä vai sinä tai hän?

Jos puhut itsestäsi tekstissäsi, tee niin jatkuvasti. Aika, jolloin kappaleesi esiintyy, nykyinen tai mennyt, on myös toteutettava johdonmukaisesti. Yritä tehdä siitä selkeä kokonaisuus. Kertoako sanoituksesi tarinan? Pysy sitten tuossa tarinassa äläkä poikkea.

Pyydä sanoituksia lukemaan

Hyväksy muiden kritiikki. Kun olet valmis sanoituksiin, anna muiden lukea sanoitukset tai soittaa kappale ja toistaa se, jos mahdollista. Pyydä muilta heidän rehellistä mielipidettään. Pyydä heitä vastaamaan rehellisesti seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä pidät näistä sanoituksista?
  • Mitä et pidä näistä sanoituksista?
  • Mitä et ymmärtänyt?
  • Mitä muuttaisit ehdottomasti?

Jos kysyt  Demo arvostelu rehellistä mielipidettä, huomaat, että voit hyötyä paljon..

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button